vzw ROOTS
Inschrijving jeugdwerking

Inschrijving jeugdwerking

Waarom lid worden?

vzw ROOTS helpt je om je vereniging op te richten en ondersteunt je intensief om het in goede baan te leiden. vzw ROOTS ondersteunt je vereniging op maat en ondersteunt je bij vragen omtrent administratie, financiën en juridische verplichtingen. Je kan ook terecht bij ons voor ondersteuning rond “branding”, vrijwilligers, activiteiten, subsidies etc.

vzw ROOTS helpt je om te groeien als een vereniging en een individu. vzw ROOTS doet aan belangbehartiging. We vertegenwoordigen je op verschillende niveaus (lokaal, Vlaams, overlegorganen ) zoals commissie jeugdwerk, beleidsnetwerk diversiteit etc. Jij bent vzw ROOTS. Onze leden vormen onze Algemene Vergadering. Zij zijn de hoogste orgaan binnen vzw ROOTS. Jij beslist met andere woorden welke richting vzw ROOTS gaat. Wij bieden vormingen en activiteiten aan die belangrijk zijn voor onze leden. We bieden ook vormingen op maat voor onze leden.

Prijs lidmaatschap?

Je kan lid worden voor een symbolische bedrag van 30€ per jaar.

Hoe lid worden?

Je kan lid worden bij vzw ROOTS door contact op te nemen met één van onze medewerker of vul de onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.